Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Anunț - Demarare lucrări reabilitare rețea apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii pe strada 1 Decembrie 1918 - În atenția conducătorilor auto care utilizeaza parcările existente pe strada 1 Decembrie 1918

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță demararea lucrărilor de reabilitare rețea apă potabilă, începând cu data de 20.11.2023, ora 09:00, în municipiul Câmpia Turzii pe strada 1 Decembrie 1918 (tronsonul situat între sens giratoriu Palatul Cultural ,,Ionel Floasiu" până la intersecția cu strada Parcului din proximitatea Liceului Teoretic Pavel Dan - sens de circulație spre Turda).

Lucrările se vor desfășura pe carosabil în proximitatea trotuarelor și vor afecta parcările existente pe tronsonul menționat.

Pe această cale adresăm rugămintea conducătorilor auto care utilizează parcările existente pe strada 1 Decembrie 1918 să relocheze autoturismele pe perioada desfășurării lucrărilor.

Perioada estimată de desfășurare a lucrărilor este de aproximativ o lună, în funcție de condițiile meteo.

Lucrările au fost solicitate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) fiind cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate pe perioada desfășurării lucrărilor și vă mulțumim pentru înțelegere și buna colaborare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS