Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Alegătorii de pe strada Cîmpului din Turda, mare atenţie: Primăria Turda are să vă transmită ceva

Actualitate
Tools
Typography

Încă înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile din iunie 2016, Primăria Turda are de făcut anumite precizări în special pentru alegătorii domiciliaţi pe strada Cîmpului din Turda.

Iată ce are de transmis Primăria Turda:

Ţinând cont de prevederile Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, şi de avizul conform pentru modificarea delimitării secţiilor de votare, în sensul trecerii unui element teritorial, în speţă str. Cîmpului, de la o secţie de votare la alta, începând cu scrutinul electoral pentru alegerea autorităţilor publice locale din data de 05 iunie 2016, toţi cetăţenii cu drept de vot care domiciliază pe str. Cîmpului  vor vota la secţia de votare organizată în incinta Şcolii Gimnaziale “Andrei Şaguna”,  cu sediul în Turda,  str. Axente Sever, nr. 4 judeţul Cluj.

PRIMAR, Tudor ŞTEFĂNIE 
SECRETAR, Paula Letiţia MIC
CONSILIER Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Călin PETRIDEANU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS