Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj scurt al primarului Cristian Matei cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei

Actualitate
Tools
Typography

Aşa cum se pare că se obişnuieşte în zilele nostre, inclusiv primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a postat pe reţeaua de socializare facebook un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei.

Iată ce scria primarul Turzii în mesajul său: “În această zi frumoasă de 30 noiembrie creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Sfântul Andrei, cunoscut și ca ocrotitorul României, apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre. Cu această ocazie vă doresc tuturor ca sfântul al cărui nume îl purtați să vă ocrotească, să vă călăuzească pașii şi să vă lumineze calea! Celor care poartă numele Andrei și Andreea şi derivate din aceste nume dar şi celor care sunt născuţi în această zi sfântă, le doresc multă sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani!

Cum era de aşteptat, nu au întârziat nici comentariile, prin unul dintre acestea primarul fiind “apostrofat” - mai mult sau mai puţin direct - că prin modul în care s-a exprimat s-ar autoexclude din rândul creştinilor care sărbătoresc. “...crestinii ILSARBATORIM nu va excludeti domnule primar Matei”, scria Ion Ion (un utilizator care pare să prefere a nu-şi dori să-şi facă publică imaginea/identitatea).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS