20
Sun, Jan
72 New Articles

Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de dezinsecție (combatere căpușe) efectuate

Actualitate
Typography

Primăria Turda informeaza populația orașului ca  în data de 07.05.2018 s-a efectuat o acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor la nivelul parcurilor din municipiul  Turda, operațiune care s-a repetat și astăzi 08.05.2018 până la eradicarea completă a căpușelor.

La efectuarea operațiunii de dezinsecție s-au utilizat următoarele produse insecticide: K-othrine Profi EC. 250 - substanța activă Deltamethrin,  Parainsect CE  - substanța activa Cipermetrin și Permetrin, Sanitox 21 CE- substanța activă Tetramethrin și Solfac EW 50 – substanța activă Cyfluthrin, produse avizate de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide. Acestea fac parte din grupa Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Biocidelor avizate pentru profilaxia sanitar umană.  Substanțele insecticide se folosesc în amestec pentru a asigura eficacitatea intervenției dar și pentru a asigura eradicarea a unui spectru cât mai larg de insecte.

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de dezinsecție trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de dezinsecție a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți,  subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Turda.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr.119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.

Actiunea de dezinsecție este realizată de societatea DDD INSECTO SRL cu utilaje portabile și autopurtate.

Pentru informații suplimentare  vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0726235850  și 0761614493.

DDD INSECTO SRL,
Gelu Borza
Telefon: 0761614493
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web site : www.dddborza.ro 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS