Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Mar
121 New Articles
×

Message

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_OUTPUT

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_FB_DEBUGGER

og:title - Cauza întreruperii furnizării apei potabile în localitatea Viișoara
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/19-actualitate/7756-cauza-intreruperii-furnizarii-apei-potabile-in-localitatea-viisoara
og:site_name - AGORA MEDIA

Cauza întreruperii furnizării apei potabile în localitatea Viișoara

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.06.2018, între orele  09.00 - 16.00, în localitatea Viișoara, fiindunt afectate imobilele de la nr.1000 până la nr.1300.

Întreruperea furnizării apei potabile a fost necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la căminul de vane situat la nr.1247.

Echipele CAA s-au aflat la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. CAA îşi cere scuze pentru inconvenientele provocate și mulțumeşte pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS