Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
112 New Articles

Anunț întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 18.09.2018,  între orele 09.00 - 18.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe:

  • strada Laminoriștilor (imobilele cu numerele pare incepând de la nr.102 până la centrul comercial Solaris inclusiv; imobilele cu numerele impare de la nr. 139 la nr. 145)
  • strada Luncii

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Laminoriștilor nr.126. Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS