Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Podul spre cartierul Lut din Campia Turzii nu mai e sigur

Administraţie
Tools
Typography

În conferinţa de presă organizată pe 5 iunie la Primăria Câmpia Turzii, viceprimarul Dorin Lojigan a ţinut să aducă în discuţie situaţia podului peste râul Arieş, pod care uneşte cartierul Lut de restul municipiului.

"Acest pod este monitorizat de către o societate comercială pentru că avem probleme cu pila stângă (piciorul podului de pe malul stâng al râului Arieş - n.r.). Datorită ploilor torenţiale şi a creşterii debitului Arieşului această pilă a început să se rotească şi am primit nişte avertismente", spunea viceprimarul municipiului Câmpia Turzii.
În consecinţă, pe podul care traversează râul spre cartierul din Câmpia Turzii au fost montate mai multe indicatoare care impun anumite restricţii. Astfel masa maximă nu trebuie să fie mai mare de 7,5 tone, viteza maximă de deplasare pe pod nu trebuie să depăşească 20 km/h, fiind impusă şi o restricţie în ceea ce priveşte distanţa între autovehicule, restricţie al cărei scop este să nu permită ca pe pod să se afle două autovehicule simultan.
Restricţiile, spunea şi primarul Radu Hanga, sunt nişte măsuri de protecţie "până ne organizăm cu intrarea în reparaţie", Radu Hanga adăugând: "trebuie să intre în reparaţie capitală şi costă vreo 18 miliarde de lei (lei vechi - n.r.)".
"Vreau să fac un apel către cetăţenii muncipiului să respecte indicatoarele pe care noi le-am pus acolo ieri (4 iunie - n.r.) pentru că dacă ajungem cumva în situaţia în care acel pod se poate dărâma, atunci va fi ruptă orice legătură cu cartierul Lut", intervenea Dorin Lojigan, încheind: "dacă nu-l îngrijim, o să fie probleme acolo. Mari!".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS