Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Domeniul Public se tine de asfaltari | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Reprezentanţi ai administraţiei publice de la Câmpia Turzii şi ai SC Domeniul Public Câmpia Turzii au efectuat luni, 10 iunie 2013, o vizită pe mai multe străzi unde se efectuează sau s-au efectuat lucrări la Câmpia Turzii.

Zonele vizitate au fost strada Griviţei, strada Viitorului, Colonia Maria şi strada Ştefan cel Mare. Pe parcursul vizitei, dar mai ales la finele acesteia, atât viceprimarul Câmpiei Turzii - Dorin Lojigan - cât şi directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii - Dumitru Drăghici - au oferit câteva date privind lucrările executate şi care sunt proiectele imediate avute în vedere la nivelul municipiului.
Mulţumind colaborării cu Domeniul Public dar şi primarului Radu Hanga pentru sprijinul acordat în realizarea proiectelor de asfaltare, Dorinj lojigan preciza că strada Griviţei va fi finalizată în maxim două săptămâni, cu atât mai mult cu cât pe strada respectivă "i-am convins pe cei de la Electrogrup şi de la Reiff şi strada e făcută împreună cu ei în urma încheierii unui protocol având în vedere că fiecare dintre ei au avut lucrări mari pe acea zonă şi au acceptat să facem lucrarea pe din trei".
Dacă strada Viitorului se află la stratul de macadam şi urmează a fi turnat stratul de binder apoi stratul de uzură - lucrare a cărei finalizare e preconizată în două-trei săptămâni, Colonia Maria este o zonă de care administraţia locală de la Câmpia Turzii este mulţumită - "este o stradă cu adevărat frumoasă", spunea Dorin Lojigan - şi în care "Reiff au avut o zonă unde au suportat ei cheltuielile".
Pe strada Ştefan cel Mare, unde s-a încheiat vizita, este turnat stratul de binder şi mai urmează doar stratul de uzură, în planurile SC Domeniul Public urmând "tronsonul 2 din strada Aurel Vlaicu, strada Livezii tronson 2, strada Târnavelor tronson 2, strada Luncii, cu care vom şi începe săptămâna viitoare, şi Zaharia Stancu şi, în cartierul Şarât, legătura între Zaharia Stancu şi Simion Bărnuţiu", explica Dumitru Drăghici, amintind şi de "stratul de uzură şi pe strada Cucului de pe Insulă".
Dacă solicitându-i-se să precizeze o valoare aproximativă a lucrărilor Dumitru Drăghici vorbea de o sumă care se apropie de 20 de miliarde de lei vechi, directorul SC Domeniul Public mai spunea: "noi vrem să facem cât mai mult, potenţial avem, problema e să găsim finanţarea în partea a doua din an şi să ne ajute timpul pentru că timpul a fost un adversar, până acum, pentru noi, ca asfaltatori, dar pentru amenajări spaţii verzi şi plantat a fost un ajutor" adăugând că "urgenţa noastră principală e asfaltatul, avem pregătit circa 700 de tone de asfalt să le punem", Dorin Lojigan amintind şi zonele în care, pe anumite străzi, se fac plombări.

{youtube}pO_A_kkhgCI{/youtube}
Vezi şi pe dailymotion.

Mai multe imagini din "excursie", AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS