Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Şedinţă de consiliu la Câmpia Turzii pe 24 iunie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 496/17.06.2021 a Primarului Municipiuluui Câmpia Turzii, forul deliberativ locaol al municipiului este convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 24 iunie 2021, ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului propriu privind măsurile metodologice, organizatorice, termenele și circulația proiectelor de hotărâri ale consiliului local al Municipiului Câmpia Turzii.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL 179/2020 privind constituirea și organizarea Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, în principalele domenii de activitate.
  4. Proiect de hotărâre privind atestarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației “Reactualizare Plan de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2026”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe un teren atribuit în temeiul legii 15 din 2003.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin atribuire directă a unui teren în suprafață de  504 mp, înscris în cf 55978 Câmpia Turzii, nr. Cadastral 55978, proprietate privată a municipiului Câmpia Turzii, către SC TORINO CONSTRUCT SRL și BUILDING STUDIO SRL.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități, pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2021, actualizată.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN SEDIU ADMINISTRATIV ÎN CĂMIN DE BĂTRÂNI TIP HOTEL, MANSARDARE, CONSTRUIRE ÎMPREJMUIRE ȘI FOIȘOR str. Retezatului, nr. 2, municipiul Câmpia Turzii, județ Cluj.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru buna funcționare a societății DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de priorități a solicitanţilor care au acces la locuinţele sociale pentru anul 2021, destinate închirierii, precum şi propunerile privind ordinea şi modul de  soluţionare a acestora în Municipiul Câmpia Turzii.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale din municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2021.
  13. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS