Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Muzeul de Istorie Turda va avea o secție etnografică!

Administraţie
Tools
Typography

Rămânem în sfera dezvoltării infrastructurii culturale” scria primarul Cristian Matei pe facebook adăugând: “vreau să vă prezint un proiect proaspăt semnat pentru înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”.

Iar mesajul edilului turdean a continuat:

Cu alte cuvinte, va fi construită o clădire și un pavilion în care va funcționa noua secție Etnografică a Muzeului de Istorie, unde vizitatorii vor beneficia de servicii culturale, educaționale și recreaționale la cele mai înalte standarde. Totodată, proiectul vizează și amenajarea întregii parcele a imobilului cu zonă verde și alei pietonale.
Proiectul este finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și are valoarea totală de 3.377.027,30 lei.
Istoric vorbind, orașul nostru este unul emblematic, iar prin acest proiect, gândit alături de echipa mea, ne dorim să punem în valoare istoria, cultura și turismul
.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS