Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Lojigan vrea bani de la Uioreanu pentru „Victor Ungurean”

Administraţie
Tools
Typography

Profitând de prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, la Câmpia Turzii, viceprimarul Dorin Lojigan i-a şi prezentat o parte din intenţiile programate pentru 2014.

Vorbind despre faptul că la Câmpia Turzii este o organizaţie puternică a PNL precum şi despre faptul că proiectele administraţiei de la Câmpia Turzii merită susţinere din partea consiliului judeţean, Hora Uioreanu spunea: "Lojigan are întreaga susţinere politică a biroului judeţean şi, pe partea administrativă, întreaga susţinere a Consiliului Judeţean".
Afirmaţia de mai sus a lui Horea Uioreanu l-a făcut pe viceprimarul de la Câmpia Turzii să şi lanseze o invitaţie consiliului Judeţean: să cofinanţeze lucrările de reabilitare termică de la Colegiul "Victor Ungurean" de la Câmpia Turzii.
Necesitatea reabilitării termice vine, susţine Dorin Lojigan, în contextul în care în perioada rece costurile lunare cu încălzirea la "Victor Ungurean" sunt de 900 de milioane de lei vechi.
Viceprimarul Câmpiei Turzii este de părere că investiţia, în valoare de aproximativ 12 miliarde de lei vechi "va fi scoasă" în circa un an de zile.
Horea Uioreanu n-a bătut imediat palma cu Dorin Lojigan în acest sens însă nici n-a zis "nu". Ce va fi, vom vedea...

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS