Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

ANUNȚ FINALIZARE PROIECT "Achiziționarea de echipamente de protecție medicala, pentru Scoala Gimnaziala ,,Ioan Bujor’’ din comuna Petreștii de Jos", cod SMIS 148757

Administraţie
Tools
Typography

În luna decembrie 2022, beneficiarul proiectului: COMUNA PETRESTII DE JOS, cu sediul în Petreștii de Jos, Str. Principala nr. 76, județul Cluj, cod poștal 407455, România, tel/fax: 0264310260/0264310260, a finalizat proiectul "Achiziționarea de echipamente de protecție medicala, pentru Scoala Gimnaziala ,,Ioan Bujor’’ din comuna Petreștii de Jos", cod SMIS 148757, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională REACT-EU prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Proiectul a fost implementat de către beneficiar COMUNA PETREȘTII DE JOS, reprezentată legal prin domnul IOAN PÎRV, primar, în calitate de beneficiar al finanțării.

Obiectivul general al proiectului a constat în dotarea unitatii de invatamant, Scoala Gimnaziala ,,Ioan Bujor’’ Petrestii de Jos cu echipamente de protectie/dispozitive medicale, in vederea gestionarii crizei sanitare si diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS-COV-2.

Obiectivul general:

Dotarea unitatii de invatamant, Scoala Gimnaziala ,,Ioan Bujor’’ Petrestii de Jos cu echipamente de protectie/dispozitive medicale, in vederea gestionarii crizei sanitare si diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS-COV-2. Proiectul contribuie la Obiectivele POIM, la Axa Prioritara 9 Protejarea sanatatii populatiei in contextul pandemiei cauzate de COVID-19, prin prioritatea de investitii 9a Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional si local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate, promovand incluziunea sociala prin imbunatatirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreere, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de comunitati si Obiectivul Specific 9.1 Cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 vizeaza promovarea investitiilor necesare pentru consolidarea capacitatii de reactie la criza de sanatate publica cauzata de raspandirea virusului SARS-CoV-2, intrucat urmareste actiuni specifice, clare si justificabile in acest sens, respectiv: achizitia de echipamente de protectie/dispozitive medicale de tipul: masti, dezinfectanti, dispensor, dozator sapun lichid, sapun lichid, termoscaner, nebulizator, termometru, covor decontaminare, termometru non-contact. Toate aceste produse sunt destinate elevilor si cadrelor didactice din comuna Petrestii de Jos, avand ca scop protejarea sanatatii comunitatii si reducerea inegalitatilor de ordin social. Prin implementarea proiectului, derularea activitatilor educationale se va putea desfasura in conditii de siguranta, asigurandu-se accesul la educatie a tuturor categoriilor de elevi, fiind redusa ori eliminata stigmatizarea pe motiv de gen, etnie, nationalitate, conditii financiare etc. Astfel, cu ajutorul proiectului, solicitantul isi propune crearea capacitatii adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS-CoV-2 in sistemul public de educatie preuniversitara, respectiv la nivelul Scolii Gimnaziale ,,Ioan Bujor’’Petrestii de Jos. 

Rezultatele atinse în perioada de referință:

  1. Asigurarea dotarilor si echipamentelor de protectie medicala, dezinfectanti, precum si alte echipamente de acest tip necesare in contextul gestionarii COVID 19.
  2. Asigurarea gestionarii corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului prin intermediul serviciilor de management de proiect. 
  3. Asigurarea actiunilor obligatorii privind transparenta pentru programele finantate din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuala, reprezentand publicarea anuntului de presa initial/final si autocolante, afise A3.

Perioada de implementare a proiectului s-a derulat pe perioada: 01.09.2020 - 30.06.2023;

Cod MySMIS proiect: 148757

Valoarea totală a proiectului a fost de: 160.694,90 lei
Valoare cofinantare UE: 160.694,90 lei

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională REACT-EU prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de contact beneficiar:
COMUNA PETRESTII DE JOS, localitatea Petreștii de Jos, Str. Principala nr. 76, județul Cluj
tel/fax: 0264310260/0264310260
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://petrestiidejos.ro/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS