Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Alte două străzi din cartierul Primăverii se apropie de finalizare. A fost așternut binderul pe carosabilul străzilor Lucian Blaga și Marin Preda

Administraţie
Tools
Typography

Tronsoanele modernizate cu primul strat de asfalt sunt: porțiunea de drum cuprinsă între strada Nicolae Labiș și strada Lucian Blaga și tronsonul de drum cuprins între străzile I.L Caragiale și Ion Agârbiceanu.

Modernizarea străzilor se execută în baza proiectului de modernizare a 17 străzi, finanțat prin programul Anghel Saligny.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS