Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Primăria Turda: Progresăm cu lucrările de restaurare, conservare și reabilitare a clădirii fostei Judecătorii

Administraţie
Tools
Typography

Din luna august a acestui an până în prezent s-a avansat cu următoarele etape ale lucrărilor:

  • - Se lucrează la înlocuirea structurii de lemn aferente corpului A a clădirii, urmând să fie schimbat acoperișul vechi cu învelitoare de țiglă ceramică.
  • - Restaurarea ceasului vechi de pe acoperiș.
  • - Amenajarea fațadelor clădirii urmând ca în perioada următoare să fie realizate ornamentele și elementele decorative.
  • - Fundația liftului este în plin proces de construcție.
  • - Înlocuirea geamurilor din curtea interioară se apropie de finalizare.
  • - Se lucrează la pavarea cu piatra cubică a străzii Dacia și a parcării dinspre strada George Coșbuc.

✨️Obiectivul propus pentru acest proiect "Restaurarea, Conservarea și Reabilitarea Clădirii Fostei Judecătorii (P-ța Republicii nr. 5) și Redestinarea ei ca Centru de Cultură, Artă și Tradiții"  este să redăm strălucirea de odinioară a clădirii și să contribuim la conservarea patrimoniului cultural și arhitectural al municipiului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS