Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

"BLACK FRIDAY" administrativ la Consiliul Județean Cluj! Cetățenii pot obține acte online în maxim 24 ore. Consiliul Județean Cluj, o administrație fără hârtii!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj se adaptează trendului perioadei de reduceri și reduce timpii de emitere a documentelor depuse online.

Drept urmare, toate solicitările depuse în intervalul 13.11.2023 - 17.11.2023 (ora 12:00), către Consiliul Județean Cluj, prin intermediul platformei Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi), vor fi emise în termen de maxim 24 ore de la depunere.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm digitalizarea la Consiliul Județean. Facem pași importanți în fiecare zi pentru a putea oferi clujenilor servicii administrative performante și pentru a atinge dezideratul propus: o administrație fără hârtii!

Prin intermediul platformei pot fi obținute următoarele tipuri de acte:

  • Certificate de Urbanism
  • Autorizație de Construire
  • Certificate de Atestare
  • Certificate de Edificare
  • Drept de Preempțiune
  • Începere lucrări
  • Finalizare lucrări

Documentele emise au valabilitate juridică, semnătura electronică integrată, plata făcându-se online.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS