Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Dezbatere Comunitară despre criza energetică la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”

Administraţie
Tools
Typography

Vineri, 17 noiembrie, în sala festivă ”Ovidiu Iuliu Moldovan”, a avut loc dezbaterea cu tema "Cum facem față crizei energetice?" în cadrul proiectului „Educație energetică pentru localități urbane durabile – ENERTOWN”.

Acest proiect este finanțat de Innovation Norway prin Granturile Norvegiene 2014 – 2021 și este realizat în parteneriat cu Asociația Centrul pentru Studiul Democrației (ACSD) și experți din domeniul energiei.

Principalele subiecte abordate:

  1. Evaluarea impactului crizei energetice asupra gospodăriilor din Turda.
  2. Explorarea capacității gospodăriilor de a investi în soluții de eficientizare a consumului de energie.
  3. Formularea politicilor locale care pot susține accesul la o energie accesibilă și durabilă.

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor pentru contribuția la această dezbatere importantă pentru a asigura un viitor sustenabil!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS