Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Primăria Turda | Anunţ de mediu Aquapark

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA cu sediul în Turda, str.P-ța 1 Decembrie 1918  nr. 28, jud.Cluj, pentru proiectul “Complex de agrement AQUAPARK municipiul Turda” propus a fi amplasat în municipiului Turda, CF nr.65464, județul Cluj, anunță publicul interesat asupra luării  deciziei etapei de încadrare de către AMP Cluj, fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în Turda, județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj din  Calea Dorobanților, nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel.0264410722, fax 0264410716, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., în zilele de luni-vineri, între orele 09-14°°, precum și la adresa de internet http://apmcj.anmp.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS