Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Castrul Roman Potaissa: Un nou punct de atracție turistică în Turda

Administraţie
Tools
Typography

Proiectul de restaurare și punere în valoare a Castrului Roman de la Turda se apropie de final. După finalizarea lucrărilor, Castrul Roman Potaissa, alături de celebra Salină, va contribui la consolidarea prestigiului orașului nostru în domeniul turismului cultural și istoric.

Cu o istorie remarcabilă și bine conservată, ruinele Castrului Roman Potaissa oferă o fereastră fascinantă asupra vieții din antichitate. Aceste vestigii, puse în valoare cu ajutorul iluminatului ambiental și al unei structuri moderne, vor fascina și impresiona turiștii din întreaga lume, oferindu-le o experiență de neuitat.

"Adăugăm în palmaresul Turzii un nou obiectiv turistic care, alături de Salină, va pune municipiul nostru pe harta turismului internațional. Cu o istorie bogată și fascinantă, ruinele bine conservate oferă imagini asupra trecutului și a vieții de atunci. Odată ce va fi pus în circuitul turistic, Castrul Roman Potaissa va oferi oportunități unice de a explora istoria și cultura daco-romană." Primarul municipiului Turda Cristian Matei.

Această inițiativă va oferi turiștilor șansa de a explora poveștile trecutului contribuind la promovarea și valorificarea patrimoniului cultural.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS