Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

❗Nou caz de vandalism în Câmpia Turzii: 9 arbori ornamentali distruși

Administraţie
Tools
Typography

⚠️Un incident regretabil a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25-26 Februarie 2024, când 9 arbori ornamentali din municipiul Câmpia Turzii au fost distruși de doi tineri.

Identificarea rapidă a autorilor:

Poliția Locală Câmpia Turzii, cu ajutorul sistemului de monitorizare video al orașului, a reușit să identifice rapid autorii faptei: B. D. D. și S. A. S.

Imaginile de pe camerele de supraveghere:

Înregistrările video surprind cei doi indivizi pe strada Dr. Ioan Rațiu, unde distrug mai mulți arbori ornamentali. Ulterior, se îndreaptă spre străzile Decebal, Aurel Vlaicu, Oituz și Constructorilor, revenind după 15 de minute pe același traseu spre Colonia Maria, unde distrug alți arbori. Traseul lor se încheie la un local de pe strada Gării.

Dosar penal pentru distrugere:

Poliția Municipiului Câmpia Turzii a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, urmând ca cei doi făptași să fie deferiți justiției.

❕Un apel la respect pentru bunurile publice:

Primăria Câmpia Turzii atrage atenția cetățenilor că orașul este monitorizat video, iar Poliția Locală și Poliția Municipiului Câmpia Turzii vor lua măsurile necesare pentru a identifica și trage la răspundere penală pe toți cei care încalcă legea și normele de conviețuire socială.

✅Bunurile publice ne aparțin tuturor, iar distrugerea lor este o infracțiune! Arborii ornamentali contribuie la frumusețea și la calitatea mediului din orașul nostru, iar lipsa de educație și bun simț din partea unor indivizi nu poate fi tolerată.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS