Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Noi tipuri de documente online prin aplicația „Ghișeul Unic”

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj continuă procesul de digitalizare a entităților avizatoare

Consiliul Județean Cluj a operaționalizat noi funcții în aplicația „Ghișeul Unic” (https://public.cluj.archi/).

Astfel, prin intermediul platformei digitale, cetățenii au posibilitatea de a depune cererile aferente și de a obține, în format online, trei tipuri de avize eliberate de către Compania de Apă Arieș S.A.

Lista noilor avize pentru care documentația poate fi depusă online și care vor fi emise online cuprinde:

  • Cerere pentru eliberarea avizului de principiu;
  • Cerere pentru eliberarea avizului de amplasament;
  • Cerere pentru eliberarea avizului de racordare definitiv.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Continuăm să includem în aplicație tot mai multe facilități care să vină în sprijinul direct al cetățenilor din întreg județul. La Cluj, digitalizarea administrației județene avansează într-un ritm extrem de rapid. Conștienți fiind de necesitatea alinierii serviciilor publice la cadrul tehnologic actual și de beneficiile clare și vizibile care survin de aici, în perioada următoare vor fi cuprinse și alte tipuri de documente.

Aceste facilități se adaugă celor deja puse la dispoziția clujenilor, primii din țară care au putut depune și obține online certificate de urbanism (CU) sau autorizații de construcție (AC) perfect valide din punct de vedere juridic. În plus, Consiliul Județean a reușit să digitalizeze, până la acest moment, alte 13 categorii de documentații din domeniul urbanismului, 5 documentații necesare în cazul derulării unor lucrări în proximitatea sau care implică utilizarea drumurilor județene, solicitări în vederea obținerii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Cluj, precum și 11 categorii de cereri emise de către I.S.U. Cluj.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS