Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Sondajul Câmpia Turzii Summer Fest: ACESTEA SUNT ALEGERILE VOASTRE

Administraţie
Tools
Typography

☑️Peste 24.000 de voturi au hotărât cum se va desfășura Câmpia Turzii Summer Fest! V-ați făcut auzită vocea, iar noi am ascultat!

Din cei 34 de artiști propuși de noi, structurați pe 6 categorii, favoriții voștri au fost:

  •    POP: CONNECT-R
  •    ROCK: VAMA
  •    HIP HOP: BUG MAFIA
  •    NEW STAR: YNY SEBI
  •    ETNO: GHIȚĂ MUNTEANU
  •    POPULARĂ: MARIUS CIPRIAN POP

Vă mulțumim pentru implicare, voturi, distribuiri!

✅Echipa noastră i-a contactat deja pe cei mai votați artiști și, în funcție de disponibilitatea programului lor, îi vom vedea la Câmpia Turzii în luna august.

Dar asta nu e tot! Am luat în considerare și toate sugestiile voastre (Rava, Oscar, Aerozen, Bogdan de la Ploiești, Theo Rose, Horia Brenciu și celelalte peste 450 de propuneri) și vom crea un program care să satisfacă toate gusturile.

Urmăriți-ne pentru a afla noutăți despre data evenimentului și programul complet cu toți artiștii care vor urca pe scenă!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS