Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Informații importante privind colectarea deșeurilor

Administraţie
Tools
Typography

Împreună cu operatorul de salubritate Supercom, depunem eforturi colective de a promova un mediu curat și ecologic în municipiul Turda.

În ultimele zile, au fost ecologizate și salubrizate rampele din următoarele zone: strada Alexandru Ioan Cuza, strada Livezilor, strada Baladei și strada General Dragalina. Această activitate reprezintă un pas important în menținerea unui mediu ecologic și curat în oraș, iar imaginile de înainte și după demonstrează eficiența acestei acțiuni.

De asemenea, operatorul de salubritate Supercom va prelua zilnic, conform unui program bine stabilit, deșeurile voluminoase din următoarele puncte de colectare:

  • Str. Baladei
  • Str. Livezilor
  • Str. Tineretului
  • Str. Stadionului
  • Str. General Dragalina
  • Str. Lotus
  • Str. Alexandru Ioan Cuza (în incinta târgului de animale)

Este important de reținut că deșeurile voluminoase de uz casnic și cele rezultate din construcții și demolări sunt preluate în mod GRATUIT, în limita a 100 kg/persoană/lună, restul urmând să fie facturat conform tarifelor practicate.

Pentru a asigura o bună organizare și o desfășurare eficientă a campaniilor de colectare a deșeurilor voluminoase, este esențial ca fiecare cetățean să respecte cu exactitate orarul stabilit și să transporte deșeurile în locațiile desemnate. Pentru informații suplimentare sau sesizări legate de serviciile companiei de salubritate Supercom, vă rugăm să contactați la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic la numărul 0784.011.325.

Facem apel către spiritul civic al cetățenilor, îndemnându-i să păstreze curățenia în toate zonele publice ale orașului, prin depozitarea corectă a deșeurilor în containerele speciale.

Biroul de presă

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS