Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea

Administraţie
Tools
Typography

✅Investițiile în achiziționarea de autobuze hibrid diesel-electric, realizate cu fonduri europene, pentru a oferi o alternativă de transport la autoturismul personal, își arată efectele. Societatea Transport Local Câmpia Turzii recrutează personal, în vederea demarării activității de transport public de persoane prin curse regulate.

❗Posturi disponibile:

  • Expert contabil
  • Manager transport persoane
  • Specialist suport IT
  • Conducător auto categoria D
  • Personal de curățenie

Detalii pe website-ul societății:  www.transportlocalcampiaturzii.com/#cariere

CV-urile se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr. 2., la Compartimentul Guvernanță Corporativă. Persoană de contact: Diana Jucan, telefon: 0264/368002 interior: 116.

Despre Transport Local Câmpia Turzii:

Societatea a fost înființată cu scopul de a oferi o alternativă de transport public modernă și ecologică locuitorilor municipiului Câmpia Turzii. Achiziționarea de autobuze hibrid diesel-electric a fost realizată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul unui proiect în valoare de 10 milioane de euro.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS