Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
112 New Articles

Lucrările de construire a celor 72 de locuințe sociale au avansat considerabil

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei Octavian:

„Fațadele celor 2 blocuri situate pe strada Intrarea Negru Vodă f.n. sunt realizate în întregime, marcând un pas important către finalizarea acestui proiect.

Finanțarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul de construire locuințe sociale conform Legii 114 - legea locuinței.

La momentul actual, finisajele interioare sunt complet finalizate și branșamentele necesare sunt realizate. Toate apartamentele au fost zugrăvite, geamurile și ușile au fost montate, iar instalațiile electrice și sanitare sunt complet funcționale.

De asemenea, au fost amenajate parcările și spațiile verzi iar aleile au fost pavate.

Prin finalizarea acestui proiect, asigurăm locuințe sociale pentru mai multe familii din municipiul nostru. Noile locuințe vor fi acordate conform unei liste de priorități, în baza cererilor depuse de cetățeni care ulterior vor fi verificate și aprobate conform prevederilor legale în vigoare.”

Eforturile noastre sunt concentrate pe identificarea celor mai bune soluții pentru nevoile comunității turdene.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS