Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Şedinţă “de îndată” la Turda, luni, 18 martie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 364/15.03.2024 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru luni, 18 martie, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind declararea obiectivului de investiții: “Dezvoltarea unei centrale fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile în vederea asigurării autoconsumului în Municipiul Turda” a UAT Municipiul Turda, Județul Cluj, ca bun de utilitate publică și de interes public local.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organizării evenimentului Inaugurarea Sălii Polivalente Turda Arena, în data de 12-14 aprilie 2024, pe platoul Sălii Polivalente din Municipiul Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală;
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea prelungirii mandatului de administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al societății Salina Turda S.A, acordat domnului Cordiș Vlad Lucian.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
3.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea abrogării art. 33 din ANEXA la HCL nr. 187 /2020 referitoare la aprobarea Regulamentului privind organizarea si executarea serviciului public de transport persoane sau bunuri in regim de taxi in municipiul Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS