Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii, joi, 28 martie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 282/22.03.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 28 martie 2024, ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala Europa din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind activitatea desfășurată de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii în anul 2023.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al societății Parc Industrial Câmpia Turzii S.A. pe anul 2024.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al societății Transport Local  Câmpia Turzii S.R.L. pe anul 2024.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al societății Domeniul Public Cîmpia Turzii S.A.-în insolvență, pe anul 2024.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru activități nonprofit de interes local și a Ghidului Solicitantului, acordate în baza Legii 350/2005 și aprobate prin HCL 149/2022.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 50 din 30.03.2023 privind acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoascute în România.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Aparatului de specialitate al Primarului  Municipiului Câmpia Turzii şi al serviciilor publice de interes local.
  8. Proiect de hotărâre privind emiterea unei hotărâri pentru PLANUL URBANISTIC de DETALIU pentru CONSTRUIRE CASĂ DE LOCUIT UNIFAMILIALĂ P și ÎMPREJMUIRE TEREN Str. Tudor ARGHEZI, nr. 35, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de prioritate pentru atribuirea terenurilor în temeiul Legii nr. 15 din 2003, listei cererilor neeligibile și listei cererilor respinse, pentru anul 2024.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea tipului de suport alimentar și modalitatea de distribuire a acestuia elevilor Colegiului Tehnic Victor Ungureanu Câmpia Turzii, judeţul Cluj în cadrul Programului naţional "Masă sănătoasă" reglementat prin Hotărârea Guvernului nr. 24/2024.
  11. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS