Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Mesajul primarului Dorin Lojigan, cu ocazia Zilei Poliției Române

Administraţie
Tools
Typography

Odată cu Praznicul Bunei Vestiri, sărbătorim instituția care, de peste două secole, contribuie în mod decisiv la asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și  la protejarea bunurilor și vieților omenești.

Poliția Română este una dintre cele mai importante instituții ale statului român. Oamenii săi, cu spiritul de sacrificiu consacrat, participă activ la generarea unui climat de siguranță publică. În fiecare moment, din zi sau noapte, polițiștii sunt pregătiți să acționeze, în mod ferm și profesionist, atunci când sunt solicitați.

Doamnelor și domnilor polițiști, în numele locuitorilor Municipiului Câmpia Turzii, vă mulțumesc pentru toate intervențiile realizate, pentru descurajarea răufăcătorilor și a faptelor antisociale!

Într-o societate funcțională, Poliția este puternică și profesionistă, iar acest lucru este valabil în Câmpia Turzii.

La Mulți Ani, tuturor polițiștilor activi și în rezervă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS