Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Evenimentele continuă la Câmpia Turzii în această perioadă | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Profitând de conferinţa de presă de la Primăria Câmpia Turzii prin care s-a anunţat desfăşurarea festivalului de umor “Zâmbete la purtător”, primarul Dorin Lojigan a anunţat încă două evenimente care se desfăşoară sub organizarea administraţiei locale.

Cu precizarea că alegerile s-au încheiat - primarul a greşit pentru că a spus “alegerile locale” când, de fapt, se referea la alegerile parlamentare - Dorin Lojigan a scos la înaintare paradigme ale mesajului care l-au adus pe scaunul de primar: “noi mergem înainte, politica noastră este Câmpia Turzii”.

Concret, primarul a anunţat, în conferinţa de presă, desfăşurarea spectacolului “Sunetul crăciunului” - spectacol organizat de primărie împreună cu asociaţia culturală Euphonia - dar şi expoziţia personală “Cine suntem noi” a artistului Dezideriu Gheorghe Baldogi, expoziţie în care se regăsesc lucrări de sculptură şi artă decorativă.

Ambele evenimente au loc vineri, 16 decembrie, de la orele 18.00 la Palatul Cultural “Ionel Floaşiu”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS