Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii marţi, 20 decembrie, de la orele 12.00

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 862 din 19 decembrie 2016, primarul municipiului Câmpia Turzii a convocat Consiliului Local Câmpia Turzii în şedinţă extraordinară pentru data de 20 decembrie 2016, ora 12.00.

Desfăşurată în sala de şedinţe a Palatului Cultural Ionel Floaşiu, şedinţa are următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2016.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Câmpia Turzii. 

3. Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea la contractul de delegare a gestiunii activității de curățarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ, în Municipiul Câmpia Turzii, a Studiului de oportunitate, a Regulamentului şi a Caietului de sarcini. 

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru lucrările de deszăpezire la contractul de delegare a gestiunii activităţii de curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ din Municipiul Câmpia Turzii. 

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor containere modulare tip locuinţă, aflate în domeniul public al municipiului Câmpia Turzii, ca locuinţe de necesitate, unui număr de 7 familii, victime ale incendiului din 02.10.2016. 

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării art. 1 ąl HCL nr. 210 din 24.11.2016 privind aprobarea amenajării unui patinoar artificial în Municipiul Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS