Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Care este programul la ghişeele Direcţiei de Impozite Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda - Direcția Impozite și Taxe Locale aduce la cunoștința contribuabililor că pentru anul 2016 ultima zi în care se lucrează cu publicul este data de 29 decembrie, în intervalul orar 08.00 – 14.30.

Pentru efectuarea plăților privind amenzi si taxe, se poate accesa site ul https://www.ghiseul.ro sau sumele se pot achita, de asemenea, prin mandat poștal.

Amenzile cu scadență în 30 decembrie 2016 se consideră achitate la termen și în data de 3 ianuarie 2017.

Cel mai probabil, activitatea cu publicul a Direcției de Impozite și Taxe Locale se va relua începând cu data de  9 ianuarie 2017.

Director executiv,
Elena Fărcășan

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS