Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Raportul Curţii de Conturi în urma controlului de la Turda este public. Vezi detalii!

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Turda a anunţat, printr-un comunicat de presă, că pe pagina oficială a Curţii de Conturi este făcut public aportul Privind Finanțele Publice Locale pe anul 2015, la nivelul județului Cluj.

De asemenea Primăria Turda a transmis şi linkul unde acest raport este PUBLIC şi unde poate fi consultat: http://www.curteadeconturi.ro/Publicatii_locale.aspx?categ=1/31/2017%201:52:02%20PM.

În plus, prin acelaşi comunicat Primăria turda anunţă că “stă la dispoziţia tuturor cetățenilor pentru eventuale clarificări în legătură cu acest document sau cu măsurile luate în urma acestor constatări”.

De asemenea, dacă doriţi să vedeţi sinteza rezultatelor acţiunii de audit desfăşurate la Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Turda, puteţi vedea toate cifrele, situaţiile constatate şi măsurile propuse cu un simplu CLICK AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS