Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Mar
121 New Articles
×

Message

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_OUTPUT

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_FB_DEBUGGER

og:title - Şedinţă pentru Casa de Cultură la Turda
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/20-administratie/7749-sedinta-pentru-casa-de-cultura-la-turda
og:site_name - AGORA MEDIA

Şedinţă pentru Casa de Cultură la Turda

Administraţie
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda este convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 19 iunie, ora 13:00, pe ordinea de zi a şedinţei aflându-se un singur proiect de hotărâre.

Astfel, pe ordinea de zi a şedinţei programate a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda se află următorul proiect de hotărâre:

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificării HCL nr. 82/2018 referitoare la aprobarea programului de activităţi al Casei de Cultură a municipiului Turda, pentru anul 2018.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS