Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

Şedinţă ordinară, pe 25 octombrie, a consiliului local Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Prin Dispoziţia 707/19.10.2018 a Primarului Minicipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al munciipiului este convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 25 octombrie la ora 13:00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii și al bugetului instituțiilor finanțate integral din venituri proprii la data de 30.09.2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE CASĂ DE LOCUIT ȘI ÎMPREJMUIRE, str. Laminoriștilor, nr.113, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.
  3. Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil teren din domeniul public în domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului pentru închirierea ocazională pe perioada anului școlar 2018-2019 a sălilor de clasă și a sălii de sport din incinta Liceului Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei unor contracte de închiriere care își încetează efectele la data de 31.12.2018.
  6. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS