Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Autoutilitară răsturnată la Cluj. Trei autovehicule implicate

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:30, iar în accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară răsturnată.

În interiorul autoutilitarei se aflau blocate patru persoane, care au fost extrase în siguranță de pompieri, folosind echipamentele din dotare. Mai exact, a fost vorba despre trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 28 și 66 de ani.

La o primă evaluare, cu toții prezentau afecțiuni ușoare. Ulterior, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS