Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

S-au răsturnat cu maşina la Copăceni. Şoferiţa a lovit un gard şi zidul unei case

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni.

La fața locului pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta.

Două persoane primesc primul ajutor calificat la fața locului de la echipajele SMURD și SAJ.

Potrivit IPJ Cluj, din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, care, în timp conducea autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Turda, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul și zidul unui imobil, ulterior răsurnându-se.

La prima evaluare, femeia şi minorul prtezentau afecţiuni uşoare. Totuşi, în urma evenimentului, femeia şi minorul au fost preluați echipajul medical și tranportați la spital pentru investigații suplimentare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS