Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Accident pe strada Al. Ioan Cuza din Turda. Un bărbat a fost transportat la spital

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Alexandru Ioan Cuza din Turda.

În accident au fost implicate două autoturisme, fără victime încarcerate. O persoană a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, fiind conștientă și cooperantă.

Victima a fost transportată la spital. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani. Pompierii asigură zona, întrucât țeava de gaz a fost afectată în urma accidentului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS