Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Intervenție la un incendiu pe strada Ștefan cel Mare din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 23 iunie, îngreunarea traficului pe strada Ştefan cel Mare din Turda punea o preiune în plus pe nervii şoferilor, şi aşa întinşi la maxim. Ambuteiajul, însă, se datora strangulării traficului din cauza poziţionarii ambulanţei şi autospecialelor de pompieri în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi 22 Decembrie 1989.

Şi asta deoarece pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la apartamentul unui imobil parțial dezafectat de pe strada Ștefan cel Mare din Turda.

Incendiul s-a manifestat doar la apartamentul de aproximativ 40 de metri pătrați, iar intervenția promptă a făcut ca flăcările să nu se extindă. Nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale în urma acestui eveniment. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei defecțiuni electrice. De la această misiune nu avem imagini.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS