Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Ştafeta Veteranilor, din nou prin Turda

Eveniment
Tools
Typography

Orașul nostru are onoarea de a găzdui Ștafeta Veteranilor Invictus România, un eveniment ce marchează curajul și determinarea veteranilor noștri. Data de 19 octombrie este cea pe care trebuie să o notăm  în calendar, pentru că între orele 09:30-11:30, traseul acestei ștafete va străbate străzile noastre.

Cu toții sunteți așteptați în fața Catedralei Ortodoxe, pentru a întâmpina cu aplauze și bucurie alergătorii în jurul orei 10:00. Prin acest gest simplu, demonstrăm că susținem cu inima deschisă cauza lor, că apreciem efortul și sacrificiile făcute și că onorăm eroii noștri - veteranii.

Traseul stabilit de organizatori va începe de la intrarea dinspre Câmpia Turzii (Solaris), continuând pe strada Calea Victoriei, urmând malul Arieșului (strada Constructorilor), apoi strada Ștefan cel Mare și se va încheia pe strada Clujului, la ieșirea din oraș.

Vă invităm să ieșiți pe traseu și să vă alăturați acestei inițiative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS