Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Asociația Activ pentru Tine sprijină refugiații ucraineni prin proiectul “Activ pentru Ucraina”

Social
Tools
Typography

Situația actuală din Ucraina are un impact major, direct sau indirect, asupra întregii populații, indiferent de naționalitate. Din păcate, însă, victimele care au cel mai mult de suferit în urma războiului sunt cetățenii ucraineni. Mulți dintre aceștia au fost nevoiți să își părăsească locuințele și să se îndrepte către alte țări, cu sau fără obiectele personale.

Scopul nostru, al Asociației Activ pentru Tine, prin intermediul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, este de a da o mână de ajutor persoanelor refugiate, aflate în apropierea punctului vamal Sighetu Marmației. Vom distribui pachete cu produse de igienă către aproximativ 50 de beneficiari ucraineni, precum absorbante, scutecele pentru copii, dezinfectant și altele, pentru a le ușura acestora sosirea în țară, dar și momentele petrecute dincolo de graniță, în Ucraina.

„Suntem extrem de recunoscători atât pentru echipa alături de care muncim, cât și pentru toți voluntarii și instituțiile publice care pun umăr la umăr pentru a ajuta refugiații. Suntem recunoscători și programului Start ONG pentru că ne-a oferit șansa de a ne aduce un plus acestor eforturi colective. Chiar la finalul lunii martie am reușit să ajungem în Chișinău, unde am vizitat cel mai mare centru de refugiați și am realizat ce mare nevoie este de orice ajutor putem să le oferim. Deci, cu atât mai mult ne bucurăm că le putem oferi acestora produsele de igienă de care am văzut cu ochii noștri că este atâta nevoie” – Codruța Vidrascu, Coordonator al proiectului Activ pentru Ucraina.

Proiectul Activ pentru Ucraina este implementat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pentru mai multe detalii legate de asociație dar și de inițiativă, puteți vizita pagina de Facebook Activ pentru Tine sau contacta coordonatorul proiectului, doamna Codruța Vidrascu, la numărul de telefon 0773 889 179.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS