Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

“Copii sănătoşi, părinţi fericiţi” - lansare proiect APAH Transilvania

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Transilvania are placerea de a va anunta lansarea proiectului “ Copii sanatosi, parinti fericiti”, proiect care se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie 2022 si care beneficiaza de finantare nerabursabila de la bugetul local al municipiului Campia Turzii pentru anul 2022, in baza Legii 350/2005 in valoare de 12000 lei.

Valoarea totala a proiectului este de 13200 lei, din care contributia beneficiarului este de 1200 lei reprezentand  10% din valoarea eligibila a proiectului.

Proiectul răspunde nevoilor grupului țintă format din 880 prescolari, scolari si parinti din comunitatea din Campia Turzii si are următoarele obiective:

- Obiectiv general: regenerarea capacitatii de emulatie si reactie a comunitatii prin actul stiintific.

- Obiective specifice: asimilarea de cunostiinte umaniste, stiintifice, tehnice si estetice și vizează următoarele rezultate: educarea prescolarilor si scolarilor referitor la igiena personala, preventie in hepatitele virale si alte boli infectioase, constientizarea asupra problemelor de greutate corporala, educarea parintilorsi probleme de preventie pentru sanatate.

Marginean Catalina
Apah Transilvania

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS