Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Noi echipamente de ultimă generaţie achiziţionate de Spitalul Municipal “Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Pacienții care se adresează Secției de Chirurgie a Spitalului Municipal „Dr. Cornel IGNA” beneficiază, începând din această lună, de servicii medicale mult îmbunătățite.

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, conducerea unității medicale a achiziționat trei lămpi scialitice, cu care a dotat trei săli de operație. Echipamentele utilizate în Secția de Chirurgie emit o lumină fără umbre, care ajută la realizarea unor intervenții chirurgicale foarte precise.

De asemenea, prin iluminarea în sistem LED, consumul de energie electrică a sălilor de operație a scăzut semnificativ – un lucru foarte important în această perioadă.

„Îl felicit pe domnul manager, Adrian Antal, pentru permanenta preocupare asupra actualizării și creșterii serviciilor medicale din spitalul nostru. La nivelul Municipiului Câmpia Turzii, avem medici chirurgi foarte bine pregătiți, care dispun și de dotările necesare pentru a realiza intervenții chirurgicale salvatoare de vieți, pe o paletă diversificată de patologii și afecțiuni”, afirmă domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS