Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Începând de astăzi Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în parteneriat cu Afterschool Anima SRL un Club de limba engleză gratuit pentru elevii din clase primare

Diverse
Tools
Typography

Cunoașterea limbii engleze este astăzi o prioritate. Limba engleză este cea mai vorbită limbă ce îți oferă șansa de a fi mai competitiv la locul tău de muncă, de a călători și a socializa mai mult cu oameni din întreaga lume.

În zilele de astăzi cunoașterea limbii engleze poate oferi copiilor acces la studii de calitate și la un viitor de succes. Acesta este motivul pentru care părinții își doresc pentru copiii lor ca aceștia să se împrietenească de mici cu limba engleză și să ajungă să o vorbească cursiv.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda doreşte să diversifice serviciile pe care le oferă beneficiarilor și să valorifice donația de carte în limba engleză pe care a primit-o  de la Biblioteca Județeană “Octavian Goga” Cluj. De aceea vine în acest an şcolar cu propunerea de petrecere a timpului liber prin învățarea limbii engleze în cadrul unor ore afterschool gratuite, adresată copiilor din ciclul primar ai comunităţii turdene. Proiectul se va derula sub forma unui Club de limba engleză pentru copii în care participanții vor dobândi cunoștințe noi de limbă și civilizație engleză și vor participa la activități practice și teoretice, având prilejul să-și exerseze cunoștințele dobândite prin cântec, joc și ateliere creative. Prima întâlnire a avut loc astăzi.

Clubul de limba engleză, un proiect de tip after school, îmbinând educația nonformală cu educația de tip formal, se va derula cu o frecvență de o întâlnire pe săptămână, joia, și are ca scop familiarizarea copiilor cu civilizația, cultura și limba engleză, și perfecționarea competențelor sociale într-un mediu nou și propice unor astfel de activități. Proiectul se va desfășura în Sala Internet a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda. Participarea la Club este gratuită în limita locurilor disponibile. Copiii participanţi vor fi selectaţi de către Afterschool Anima SRL care va pune la dispoziţia participanţilor şi materialele necesare, iar biblioteca asigură sala și logistica necesară (PC-uri, imprimantă, proiector, cărți, materiale auxiliare consumabile). Fiecare întâlnire a clubului va avea o temă prestabilită. În cadrul temei alese se vor desfășura ateliere creative, vor fi lecturate pagini de literatură engleză, se vor desfășura jocuri didactice și recreative, se vor interpreta cântece și poezii, vor fi prezentate cărți și se vor face recomandări de lectură, toate în limba engleză, se vor derula activități de învățare și aprofundare a limbii engleze, prin joc, vizionare de imagini și alte materiale didactice auxiliare, ateliere creative și de lectură. Învățarea se va face prin joc și descoperire, menținând interesul și curiozitatea copiilor la cote înalte. În cadrul Clubului se vor desfășura o serie de jocuri care să contribuie la dezvoltarea principalelor abilități esențiale: ascultare, vorbire, citire și scriere. Ca si metode de lucru, ne vom axa pe ascultare participativă, interacțiune directă, materiale interactive (audio-video), joc, descoperire, învățare dirijată, fișe de lucru. În cadrul clubului va fi valorificată colecția de carte de limba engleză a bibliotecii, prilej cu care se vor face recomandări de lectură.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS