Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Elevii olimpici și mentorii lor vor fi premiați de Consiliul Județean

Diverse
Tools
Typography

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe a inițiat un proiect de hotărâre privind nominalizarea sumei de 300.000 de lei din bugetul local al județului pe anul 2023 pentru premierea elevilor și a profesorilor cu rezultate deosebite în anul școlar 2022 - 2023.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:  „Stimularea elevilor cu performanțe școlare deosebite în cadrul olimpiadelor și concursurilor naționale, europene și internaționale, precum și a profesorilor care i-au îndrumat constituie o preocupare constantă a forului județean. Suntem mândrii de valoarea și recunoașterea pe care o dau județului nostru atât în țară, cât și dincolo de granițele ei.

Premierea elevilor și a profesorilor va fi realizată în baza unui Protocol de colaborare între Județul Cluj – Consiliul Județean Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS