Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Festivalul Toamnei - o reuşită pentru prichindeii de la “Prichindelul Isteţ”

Diverse
Tools
Typography

Festivalul Toamnei este o tradiţie în grupa Florilor de la Grădiniţa “Prichindelul Isteţ”, astfel - cu cântece şi veselie - preşcolarii au finalizat proiectul “Parfum de toamnă”.

Iniţial, păriţii au fost înştiinţaţi despre proiectul tematic şi tema festivalului printr-o scrisoare adresată lor şi au avut la dispoziţie trei săptămâni pentru a se documenta şi pentru a alege cele mai frumoase modele.

În plus, procurarea materialelor necesare a fost, pentru micuţi, o oportunitate de a observa în mod direct bogăţia anotimpului pe tarabele negustorilor.

Astfel, părinţi şo copii şi-au unit creativitatea şi îndemânarea realizând jucării haioase din fructe şi legume care au fost expuse într-un spaţiu special amenajat pentru a putea fi admirate de toţi cei interesaţi.

Activitatea a avut loc joi, 16 noiembrie 2023.

Felicitări tuturor copiilor şi părinţilor implicaţi în activitate!

*Mai multe imagini de la activitate puteţi viziona în GALERIA FOTO.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS