Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

AMoS - 4 premii la Gala Tineretului Clujean

Diverse
Tools
Typography

Zona Arieș se remarcă iar pe harta implicării civice a tinerilor, de data aceasta, la nivel județean. Marți, 21.11.2023, Alianța pentru Mobilitate Socială (AMoS) a participat la Gala Tineretului Clujean, organizată de către Federația Tinerilor din Cluj.

Prin implicarea și efortul lor de a transforma comunitatea într-un loc mai bun, tinerii voluntari au adus din nou zona Arieș în centrul atenției. Datorită lor, 4 dintre proiectele derulate au fost recunoscute și apreciate la nivel județean, iar AMoS este recunoscut pentru cel mai bun proiect de formare profesională din județul Cluj!

Iată care sunt inițiativele cu care s-au remarcat tinerii turdeni la gală:
Locul 1, Voce prin Educație Civică, la categoria Formare Profesională: O tabără cu peste 20 de ore intense de formare în domeniul managementului civic pentru tinerii comunității noastre;

Locul 2, EcoLab, la categoria Mediu și Sustenabilitate: Un târg de științe axat pe experimente care testează elemente de ecologie din prisma STEM cu sute de elevi din zona Arieș;

Locul 2, Cinema pentru Democrație, la categoria Inițiative pentru Mediul Rural: Un proiect care a dus un cinema mobil cu tematică de drepturile omului în aproape 10 zone rurale la elevi care poate nu s-au bucurat niciodată de experiența de cinema.

Locul 3, Incubatorul de Cartitate, la categoria Incluziune și diversitate: Un proiect în care am deschis sufletele spre bine multor tineri care au organizat campanii și inițiative caritabile pentru persoane din medii defavorizate.

Datorită implicării active a tinerilor din comunitate, inițiativele din zona Arieș strălucesc la fiecare eveniment de premiere la care participăm. Ne exprimăm recunoștința către partenerii noștri, care ne sunt alături la fiecare pas. De la directori de școli și cadre didactice, la directori de instituții, Primărie și părinți, suntem cu toții angrenați în efortul comun de a transforma realitatea tinerilor din comunitate și de a-i încuraja să se implice activ în dezvoltarea acesteia. Vă mulțumim! Apreciem profund sprijinul și încrederea pe care ni le oferiți de fiecare dată și vă promitem că vom rămâne și vom face tot ce ne stă în putere să întoarcem înapoi în comunitatea locală tot acest bine.

,,Ne bucură acest premiu, nu atât pentru tabloul pe care îl avem în mână, pe care o să îl punem la loc de valoare, cât pentru că e o dovadă că reușim și noi să punem osul la treabă pentru a face lumea un loc mai bun. Fiecare premiu pe care îl câștigăm reprezintă o dovadă pentru faptul că există Cluj și dincolo de Cluj-Napoca. Ne aflăm toți aici, în această sală, în postura de colegi în aceeași barcă. Orice proiect realizăm, nu e decât o piesă într-un proiect de țară, care se naște din vocea noastră, din vocea tinerilor. Tare mult mi-ar plăcea să se înțeleagă că nu avem cum să fim mai bine atâta timp cât nu reușim suficient să răspândim binele acolo unde cu disperare este nevoie de el. Așa că, vă aștept cu drag la Turda, la Câmpia Turzii și în satele din  jur. Și voi puteți să duceți Clujul dincolo de Cluj-Napoca, pentru că, din punctul meu de vedere, așa cum a mai fost menționat astăzi, Clujul e o idee, o stare de spirit, și oricare dintre noi o putem răspândi mai departe.” - A transmis președintele organizației, Mărincean Leonardo-Mihai în cadrul Galei Tineretului Clujean.

De asemenea, felicităm și clubul de robotică Extropy, al liceului Teoretic ,,Pavel Dan” din Câmpia Turzii, pentru că au reușit să se remarce câștigând la categoria de grupuri informale. Ne încântă să vedem și alte mișcări de tineret care urmăresc să transforme din comunitatea locală un loc mai bun!

Rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale alianței, Facebook: AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială și Instagram: @amos.faptebune.

Iar dacă doriți să susțineți inițiativele din zona Arieș, vă invităm să luați legătura cu organizația: 0748 516 160 - Anamaria Botezan, Alianța pentru Mobilitate Socială

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS