Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Primăria Turda | Un proiect ambițios pe hârtie, devenit acum realitate: Modernizarea grădiniței Sfânta Maria

Diverse
Tools
Typography

Grădinița Sfânta Maria a fost modernizată și extinsă, iar acum este pregătită să ofere cele mai moderne facilități și condiții pentru copiii minunați din comunitate.

Cu sprijinul unei echipe minunate, am reușit să transformăm complet fiecare colț al clădirii, pentru a crea un mediu sigur, confortabil și atractiv pentru cei mici.

Scopul nostru e să sprijinim fiecare pas în educarea copiilor noștri și ne dorim să fim parteneri de nădejde, alături de părinți și cadrele didactice în acest drum.

Fiecare zâmbet și fiecare moment de bucurie primite din partea copiilor și a părinților noștri este o confirmare a faptului că suntem pe drumul cel bun

Realizăm proiecte uimitoare pentru copiii turdeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS