Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
112 New Articles

Concurs de desene cu tema RÂUL ARIEȘ de Ziua Apei

Diverse
Tools
Typography

Ziua Mondială a Apei este celebrată pe 22 martie în fiecare an. Este un eveniment anual al Organizatiei Națiunilor Unite, început în 1993, care sărbătorește apa și crește gradul de conștientizare a celor două miliarde de oameni care trăiesc în prezent fără acces la apă potabilă.

Un obiectiv central al Zilei Mondiale a Apei este de a inspira acțiunile Obiectivului de Dezvoltare Durabilă 6 (Sustainable Development Goal): apă și canalizare pentru toți până în 2030.

În 2024, tema Zilei Mondiale a Apei este “Apă pentru Pace”. Cu toții avem un rol de jucat, ca indivizi putem folosi apa mai atent, reducând impactul asupra mediului și infrastructurii de apă. Trebuie să folosim apa în mod responsabil, punând bazele unui MÂINE mai stabil și prosper.

Pentru a marca Ziua Mondială a Apei, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda adresează o invitație elevilor școlii să intre în lumea minunată a culorilor și să-și exprime în mod artistic impresiile legate de Râul Arieș. Concursul face parte din seria de activități cuprinse în Parteneriatul ”Educație prin lectură” pe care Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda l-au încheiat împreună în acest an școlar.

Fiecare elev poate participa cu o singură lucrare care să aibă trecute pe verso, următoarele date: Numele și prenumele elevului, clasa și numele cadrului didactic. Desenele obligatoriu trebuie să fie colorate și pot fi în format de bloc de desen mic sau bloc de desen mare. Sunt acceptate desene realizate cu orice tip de vopsele sau creioane colorate.

Cele mai bune desene vor fi recompensate în diplome și premii în cărți. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 22 Aprilie a.c. la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda (str Macilor nr 1, la parter) de la ora 11.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS