Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Consilierul Doru Anca şi semialfabetismul pe facebook

Agora
Tools
Typography

Consilierul turdean Doru Anca foloseşte de ceva vreme reţeaua de socializare facebook. Cu toate acestea, scrisul nu e punctul forte al consilierului PRM, după cum se vede şi din postarea pe care o redăm mai jos în integralitatea şi splenadoarea sa.

Nu ştim ce resorturi l-au determinat pe consilierul Doru anca să numească rândurile de mai jos “comunicat de presă” dar avem încredere că intenţiile sale sunt extrem de motivate.

Hai să ne bucurăm de scrierile pe facebook ale peremistului şef din Turda:

Comunicat de presa
PRM filiala Turda isi exprima nemultumirea fata de situatia prezentata de BALANTA MADR pe anul 2020 care prezinta in trim 1
al anului in cea ce privesc Importurile cu cca 25 lasuta mai mari decat in trim 1 al anului trecut la produsele ; lactate miere oua respectiv 174,98 mil euro .Deci aproape sigur Guvernul nu va reusii ca in 2021sa obtina sumele de 37 mil euro de la UE daca la aceasta data nu avem programe bine stabilite care sa fie fezabile pentru obtinereaacestor sume Partidul nostru sprijina industria producatoare autohtona intrucat este o ramura care sepoate redresa rapid in urma interventii hotarate a statului .
Turda 6 iulie 2020 ing ANCA DORU presedinte PRM TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS