Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cum scoate COVID-19 la suprafaţă agramaţii cu funcţii în structurile ce ne conduc cu puteri sporite date de situaţia de urgenţă

Agora
Tools
Typography

Tocmai ce vă făceam cunoscut un document prin care Ministerul condus de Vela transmitea, prin secretarul de stat în MAI Gheorghe Sorescu, dispoziţii prefecţilor să nu mai ofere informaţii despre numărul de teste, numărul de cazuri pozitive sau despre starea de sănătate a celor infectaţi.

Problema a apărut abia ulterior...

Când să vedem ce au totuşi voie să comunice prefecţii, pur şi simplu... Ştiţi filmul “The Day The Earth Stood Still”? Ei, nu prea are nicio legătură neapărat, dar aşa ne-a stat şi nouă în loc creierul... pur şi simplu ni s-a blocat!

Ia fiţi atenţi agramatism la nivel de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne condus de marele Vela: prefecţii pot să comunice “măsurile pentru împiedicarea răspândirii şi combaterii COVID-19”?

CUUUM MĂĂĂĂ? Cum, mă agramaţilor, cuuum? Măsuri pentru împiedicarea combaterii COVID-19?!?!

Băi Sorescu, tu ţi-ai paria viaţa că eşti pe deplin conştient ce ai semnat şi ştampilat? Că ai semnat şi ştampilat!

Băi, Vela, tu vezi ce subordonaţi ai şi cum mişună agramatismul prin ministerul ăla de îl conduci?

Şi NU! NU merge aia cu “n-am observat” sau “n--am fost atenţi”, mă, când e stare de urgenţă, când aveţi puteri sporite, când aveţi drept de interzicere a libertăţilor individuale. NU AVEŢI VOIE  să fiţi superficiali când aveţi pe mână vieţile unei ţări, mă!

Ce-i cu diletantismul ăsta care face încă odată dovada superficialităţii voastre, a ălora care vreţi să băgaţi pumnul în gură când e cazul? Voi?

Chiar nu vă daţi seama ce aţi scris? Păi cum vreţi să aibă lumea încredere în superficialitatea şi diletantismul de care daţi dovadă?

Sau, MAI GRAV, aveţi voi nişte MĂSURI pentru ÎMPIEDICAREA COMBATERII COVID-19??? Cel mai probabil nu, dar sunteţi atât de agramaţi încât transmiteţi informaţii FALSE care nu fac decât să transmită panica.

Da, mă, învăţaţi limba română, agramaţilor!

Nu, nu aveţi nicio scuză! Chiar dacă pare o greşeală minoră, aţi greşit! Iar adevărul informaţiei transmis exact cum aţi scris voi e unul panicard, FALS!

Revizuiţi-vă cunoştinţele şi nu mai transmiteţi documente cu astfel de prostii prin ele, că vă râde şi cel mai slab şcolar care cunoaşte un pic de gramatică!

Reveniţi-vă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS