Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

De 14 februarie, TNL Turda vă așteaptă în Centrul Turzii cu cabine foto și video!

PNL
Typography

„Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Tineretul Național Liberal (TNL) Turda vă invită să sărbătoriți dragostea și prietenia într-un mod cu totul special.

Pe data de 14 februarie, între orele 12:00 și 18:00, în fața sediului PNL din centrul orașului, vă așteptăm să vă bucurați de facilitățile pe care le oferim: o cabină foto și o cabină video 360, special amenajate pentru a vă oferi amintiri de neuitat alături de persoanele dragi.

Primul nostru cadou pentru voi este cabina Photo Mirror. Aceasta vă oferă oportunitatea de a vă imortaliza zâmbetele și momentele speciale printr-o serie de 3 fotografii instant, de înaltă calitate. Este o modalitate perfectă de a păstra amintiri fizice ale acestei zile speciale.

Pentru cei care doresc să adauge o dimensiune dinamică amintirilor lor, cabina video 360 este soluția ideală. Aceasta vă permite să creați videoclipuri impresionante, oferindu-vă șansa de a captura momente pline de viață și emoție. Mai mult, videoclipurile pot fi descărcate în timp real, pentru a le putea împărtăși cu prietenii și familia.

Vă așteptăm cu drag pe 14 februarie, să împărtășim bucuria și să creăm împreună amintiri de neuitat!

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele TNL Turda, puteți accesa pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/TineretulNationalLiberalTurda"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS